Level4hout5

Extra online spelopdrachten

Home/Level4hout5

icon_opdrachtt2

Bedenk zelf een spelopdracht voor je medespeler op basis van deze tips:

Kies 1 van deze praktische acties om deze week uit te voeren:

 

  1. Sta je bij het schoolplein van je kind te wachten, zoek naar ouders waar niemand bij staat en maak een praatje met ze.
  2. Aandacht voor jongeren in de buurt. Groet ze bij de supermarkt als je ze tegenkomt en blijf dat doen. Laat zien dat je ze herkent.
  3. Geef iemand uit je wijk die je vaker ziet een compliment over iets wat je diegene ziet doen of over hoe diegene zich opstelt.
  4. Heb je een auto? Bied ouders uit de buurt die geen auto hebben aan om chauffeur te zijn bij de voetbalvereniging of bied een ouder iemand aan om een keer samen boodschappen te gaan doen.
  5. Vraag bij buurtbewoners wat zij denken dat er speelt bij jongeren uit de buurt. En als ze met dingen komen, overleg of jullie daar samen iets positiefs mee kunnen doen.
  6. Wordt er in jullie kerk geen dienst georganiseerd dóór tieners? Organiseer een dienst in de kerk die samengesteld wordt door een mix van jongeren en volwassenen. Mogen tieners de invulling zelf verzinnen en hun eigen thema bedenken? Waar willen zij het over hebben?